×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Utroskap er vanligere enn du tror.

Det er mange grunner til at noen ønsker seg et sidesprang. En av grunnene kan være at man sitter fast i et litt kjedelig forhold uten gnist. Utroskap kan kanskje rette på dette. Dersom du har vært sammen med din partner over lang tid, kanskje mange mange år, er det normalt at det ikke er like spennende å ha sex som det har vært før. For noen kan da utroskap være svaret. Ikke for å være slem mot partneren, men rett og slett fordi utroskap kan få fart i sexlivet igjen. Når man er vant til den samme partneren hele tiden, er det ikke så spennende lenger. Derfor kan et sidesprang skape ny gnist i forholdet. Det er trekant for damer og menn som ønsker seg det, utroskap eller ei. Det er ikke noe nytt eller spesielt, utroskap er en gammel, gammel ting mennesker har gjort i alle tider. Hva med deg? Kunne du tenke deg et lite eventyr utenom det vanlige? Det er bare å sette igang, mulighetene er der for den som søker etter trekant og spenning.

Kanskje partneren din også vil ha utroskap.

Mange lever i et såkalt åpent parforhold. Da er det jo ikke utroskap lenger. Men dersom man har kommunikasjonsproblemer kan man risikere at man bedriver utroskap mot hverandre. Har du noen gang tenkt over hva partneren din ønsker? Dersom du opplever at sexlivet deres har gått i stå og at dere har mistet gnisten er det jo mulig han/hun også tenker det samme. Det kan godt hende at partneren din også tenker på utroskap. Dette ville isåfall være et gjensidig ønske. Derfor er det viktig å snakke om sexlivet sitt med partneren, slik at man ikke kommer i sånne situasjoner. Men noen vil uansett satse på et lite utroskap, slik at man kommer tilbake og ser partneren med nye øyne. Mange har gjort dette, men det er ikke så lett å holde på den hemmeligheten. Utroskap er ikke enkelt, men det kan være en viktig ting for å fart på sexlivet igjen. Og hvem vet, kanskje partneren har gjort det samme?

Utroskap kan lede til trekant.

Det noen har erfart, er at utroskap kan lede til en deilig trekant. Dette forekommer fordi en partner som har drevet med utroskap kommer hjem, og partneren merker at noe er annerledes. Plutselig er sexen topp, og gnisten er tilbake. Det er spenning i hverdagen, og til slutt forteller man om at man har bedrevet utroskap. Dette kan selvsagt komme som et sjokk. Det er jo sjokkerende at partneren sin har drevet med dating for trekant og plutselig funnet en ny partner. Men dersom dette gjøres på rett måte kan utroskap endres til trekant. Kanskje personen partneren har vært utro med ønsker å leve i et forhold med to andre personer? Her er det store muligheter. Tenk hvor deilig det er å leve et liv med to partnere, som alle elsker hverandre og har deilig sex med hverandre, konstant. Utroskap kan lede til uante muligheter for alle. Sett igang på trekant.org!

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?